,

May 17, 2011

1st BLOG ANNIVERSARY CONTEST.


Hai korang !!

Ni adalah contest kedua yang dianjurkan oleh Puan Oyat yang Cik Anne join. Korang ingat lagi tak ?? Yang ni hah Oyat Ceritera's 1st Giveaway. Dan hadiah yang dimenangi adalah .....


Sob..sob..sob.. Sebenarnya aku tak menang pun giveaway tu. Tapi takpe lah. Kira nasib aku masa tu kurang baik lah kan. Dan sekarang aku nak join lagi contest yang Puan Oyat ni anjur. hehe.

Dan korang semua pun boleh join jugak. Tapi korang harus ingat. Setiap contest or giveaway yang dianjurkan mesti mempunyai syarat2 kan. Dan syarat2 yang korang harus ikut untuk sertai contest ini adalah.....

Pertama sebelum join contest ni, korang haruslah jadi follower Puan Oyat. Aku memang dah jadi follower dia coz before ni pun aku dah pernah join giveaway yang dianjurkan. hehe 

Yang kedua, korang haruslah buat entry pasal contest ni. Iye la, lau korang tak cerita pasal contest ni macam mana kawan2 korang nak tau kan. So, karang la sikit. Macam yang aku buat ni. hehe

Yang ketiga, korang haruslah tampal banner contest. Ala, banner yang aku tampal kat atas sekali tu. Nampak tak ?? Bukan gambar kasut tu tapi gambar yang meriah2 ada belon tu. hehe. Dan ianya haruslah di link kan kepada blog Puan Oyat. Dan jangan lupa letak kat sidebar sekali.

Yang keempat, korang haruslah jawab soalan yang diberikan. Puan Oyat ni ada tanya bilakah tarikh anniversary blog dia. So, jawapan aku adalah 18 May 2011. Nak bukti ?? Ok, aku ada dua bukti, tapi 3 keping gambar. hehe

ni yang pertama.

ni yg kedua

ni sambungan bukti kedua.
Last but not least, korang kena tag 3 rakan korang. haha. Dan pastinya orang yang akan aku pilih adalah Cik YanaCik Wanie dan Cik Wawa

Dan korang haruslah alert ok. penyertaan ini hanya terbuka untuk gadis sahaja. dan aku memang gadis pun. so boleh la aku join. so kepada lelaki2 di luar sana sila join contest lain ye. hehe

Ok, done !! harap2 kali ni Kak Oyat bagi lah peluang aku untuk menang pulak, tak dapat hadiah pertama. hadiah ketiga pun jadilah. hehe. Walaupun hadiah dirahsiakan, tapi aku nak jugak menang. yyeeaaayy !!






BUDAK MUNCIT