,

May 21, 2011

RE-GIVEAWAY NANA.

Hai korang !!

Disebabkan giveaway yang dianjurkan oleh Cik Nana before ni tak sempat aku nak join. So, kali ni kita semua jangan lepaskan peluang ok. Cik Nana ni ada buat re-giveaway tau. Bukan sebab giveaway yang before ni tak dapat sambutan ke hape.. tapi disebabkan ada pemenang yang tak tuntut hadiah. Aaaaiisshh !! rugi...rugi..

Disebabkan ini adalah re-giveaway so hadiah juga telah ditukar. Hadiah lama tu telah pun diburn. Tapi hadiah kali ni pon syoookk wooooo !! Nak tau ?? Meh kita usha..

1 helai t-shirt geng blogger crew.

1 set couple key-chain.

Waaahhhh !! Syok tuuuuuu. Sape taknak t-shirt geng blogger crew. Untung aaaaaa. hehe. Yang set couple key-chain tu pun best tau. Dan ada lagi 1 hadiah yang Cik Nana kita ni nak bagi tapi dah takde idea. So, aku nak suggest. Hadiahnya adalah. Taaaddaaaa !!

Bantal yang comel lagi cute. hehe
Tarikh tutup penyertaan ini adalah 27 May 2011. So, jangan lambat2 ok. Jom kita ramai2 join giveaway kali ni. Mana la tau kan. Untung batu tenggelam tapi untung sabut timbul. hehe

Orang yang aku nak tag adalah Cik Wawa


2 comments:

nana riduwan said...

mekaseh tolong suggest hadiah..kalau takde org lain yang suggest,cadangan anda akan diterima pakai.. :)

einz miszmessy said...

besh la t-shirt tu....mau..hahaha...

BUDAK MUNCIT