,

Apr 7, 2011

CONTEST 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN !!

Hai korang !!

Hari ni jom kita join contest lagi. kali ni contest ni ditag oleh cikgu syafiqah yep. dia ni suka join contest. macam2 contest yang dia join. aku ni idok la suka sangat join ni. tapi kalau orang ajak tu apa salahnya kan, hehe.



First skali, aku nak ucapkan tahniah kepada Miss Fadwa Daud coz blognya telah mencapai usia 2 tahun. dah besar panjang ye, hehe. teruskan berblog ok. sekarang meh kita citer pasal syarat2 contest ni. tuan empunya blog ni tak menyusahkan peserta pun. kenapa aku cakap cam tu. sebabnya syarat yang dikenakan simple sekali.

  1. menetap di Malaysia, ada blog, jadi follower ~ BUNGA KAT TAMAN TEMAN ~ 
  2. buat satu entry, letak banner yang simple plus comel kat atas tu dalam entry anda. pada sidebar tak perlu ok.
  3. tak perlu tag kawan2, tapi kalau nak tag pun boleh. so moh le kita tag kawan2 supaya ramai yang join contest ni.
  4. tinggalkan ID FOLLOWER, LINK ENTRY kat KOMEN ENTRY INI SAHAJA (ala, kat bahagian ...orang nak cakap)
  5. berakhir pada pukul 1200 am, 10 APRIL 2011. so ini bermakna ada lagi 3 hari selepas tarikh ini. 
  6. 3 insan bertuah akan dipilih dengan khidmat Random org.
So, apa lagi. meh la join. kat sini aku nak tag Cik Wawa.

4 comments:

fadwa daud said...

salam dear:)
thanks sebab join..
terima kasih sebab tag kawan..(nama sama lak tu..hihi:D)
anyway,GUDLUCK FROM ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~!!

*sila cek nama dlm senarai peserta,takut tertinggal lak:)*

cik anne said...

wlcome yunk..
harap2 i menang la contest ni.
hihi ^^,

shafiays said...

huhu.. lum cikgu lg r anne... malu ku d cni.. hehe

cik anne said...

ahaha..
tp x lame jd cikgu jugak..
thanx wei cz tag aq kt contest2 tu..
ade lg yg aq lom sempat join..
hehe

BUDAK MUNCIT