,

Apr 20, 2011

JOM JOIN GIVE AWAY AIMI !


Hai korang !!

Hari ni jom kita cuba nasib lagi. how lucky person u're. even aku sendiri pon belom pernah dapat give away lagi. tapi seronok pulak join ni ye. hehe

Kali ni. kita join give away Cik Aimi. Dia ada buat give away. First time give away and hadiah dia pun lumayan. syarat2 yang dia bagi pun simple jew. yang tak join tu memang tolak tuah la. mane la tau kot2 hari tu u're da lucky person rite. hehe

Jom kita terjah syarat2 yang termaktub. hehe.
  1. tajuk netry korang haruslah JOM JOIN GIVE AWAY AIMI !
  2. letak banner give away tu dalam entry korang.
  3. letak kat sidebar jugak. wajib ok. kalau tak confirm batal terus.
  4. follow blog Cik Aimi ni. tapi kalau korang tak nak follow pun takpe. tapi susah la korang nak update pasal give away ni.
  5. korang harus tag 2 orang rakan blog.
  6. dah siap semua, letak link entry korang kat ruangan komen.
Tarikh tutup penyertaan adalah 30 APRIL 2011. ada lagi 10 hari after post entry aku ni. so, sempat lagi korang nak join. jom kita tengok siapa yang lucky tu yep. hehe

Orang yang bakal ditag adalah seperti biasa.

2 comments:

aimi shahida said...

hye !
nice entry :)

thnx for join my 1st GA
gudluck ea ;p

cik anne said...

thanx dear..

hope i'm da lucky person 4 ur 1st GA..hehe

BUDAK MUNCIT