,

Mar 8, 2011

CARA NAK DAPATKAN DUIT MELALUI BLOG.

Hai korang. hari ni terlebih rajin la pulak aku nak post kat blog ni. ok la. sekarang ni aku nak share macam mana nak dapatkan duit dengan cara menjadi blogger. nak kata senang sangat2 tu tak la jugak sebab kita kena la sabar. bukan semua rezeki datang bergolek. tapi insyaallah kalau kita rajin, ada la rezeki kan.

Aku rasa semua blogger mesti join Nuffnang kan. so, aku nak share satu lagi cara selain dari kita join Nuffnang. namanya HEARTBEAT. even trafik kat blog korang tak la sekencang mana. macam blog aku ni. suram jew. tapi takpe. korang still boleh pasang HEARTBEAT ni. meh aku ajar cara2 dia ok.

First, korang kena klik iklan kat bawah ni. jangan malu2 nak klik ok. dan juga jangan takut2. aku tak tipu korang pun.

KLIK KAT IKLAN NI.

Second, korang klik pulak dekat dalam kotak yang anak panah tunjuk tu.


Third, korang tekan [create account] yang anak panah tunjuk tu.


Then, boleh la korang isi form yang tersedia tu. tapi ingat taw, jawab ngan jujur. jangan tipu2. nanti kang ade yang tak dapat duit, huhu. da abes isi, korang click [continue]


Next, korang click [JOIN HB! Affiliate]. yang dekat gambar aku ni [MYHB] coz aku da join.tapi still kat tempat yang sama jew.


Da siap sume tu, korang click [online application] and then boleh la korang isi form yang tersedia tu ea.



Click [get code] untuk korang dapatkan code banner iklan. korang boley pilih bentuk macam mana iklan yang korang nak.


OK. da siap. senang kan. semudah 1,2, dan 3. hehe. ok la, bagi korang yang da ade iklan Nuffnang and takot   glitteri korang hilang. ape yang aku nak cakap korang jangan risau ok. Nuffnang korang akan still glitteri coz HEARTBEAT ni bukan saingan Nuffnang pun. so, korang takyah risau ea.

Selamat mencuba. terpulang la kat korang samada nak percaya atau tak. tak salah mencuba nasib dan berusaha sedikit kan. jom click.




 p/s :: jangan lupa klik tabung simpanan aku ok. thanx. ^^,

1 comment:

Nurmaisarah Azmi said...

ha? cam mana tu.. tak paham...

BUDAK MUNCIT